Budapest-Bamako 2010

Austinnal Bamakoba
Blog
Rólunk
Adományok
Kivánságlista
Szponzorok
Segítőink

Az első nap hírei

 2009.01.18. 09:22

A gojoPress hírügynökség jelenti:

A szervezőktől kapott hírek alapján az 54 rajtszámú csapat egyik tagja egy feladat teljesítése közben a lábát törte, ezért a csapat feladni kényszerült a versenyt.

Jobbulást! Mivel ez délutáni hír ezek szerint nem elsőként adtuk fel a versenyt!

Egy szekszárdi illetőségű csapat az egyik budapesti bevásárlóközpont parkolójában összekoccant egy autóval. Az ijedtség nagyobb volt mint az anyagi kár!

Sajnos nincs hírem arról, hogy ez érinti-e a részvételüket a versenyben.

Most kaptuk a Híreket az AlanaTour Teamtol, hogy jelen pillanatban jó pár versenycsapattal együtt meg az Őrségben keringenek és keresik a pontot. 

A Charity March mentőjében fagyoskodnak, mert nem megy a fűtés.

A Duna TV csapata a kezdeti műszaki problémák után néhány liter petróleum segítségével probléma nélkül suhan a célja felé.

A SportTime csapata kisebb problémák után délután 4 óra körül indult Székesfehérvárról.

Most érkezett hírek szerint, a Daciaval Bamakoba team, a feladatok 90%at megtalálta, és éppen Szolvenián keresztül próbálnak odaérni az esti célba.

A Melyik csapat megérkezett Bolognába, a 48-as (Weecan' drive) csapattal közösen jutottak el Padováig, ahol szétváltak útjaik. Indulásukról bővebben itt olvashatnak.

Címkék: bamako2009

A bejegyzés trackback címe:

https://austin.blog.hu/api/trackback/id/tr89884843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása