Budapest-Bamako 2010

Austinnal Bamakoba
Blog
Rólunk
Adományok
Kivánságlista
Szponzorok
Segítőink

Pihenőnap Nouakchottban

 2009.01.27. 19:31

Az ózdi csapatból ma ismét Doki hívott fel a műholdas telefonon.

A mai nap pihenésre van fentartva, ennek ellenére pár túracsapat már elindult a következő megálló Kiffa felé. Többek között a Fábry Sándort fedélzetén tudó mentőautóval a Charity March csapat is a rövidítést választotta. Mivel a holnaputáni szakaszt néhányan kihagyják a nehéz terep miatt így az első csapatok várhatóan már csütörtökre befutnak a mali fővárosba Bamakoba.

Tegnap a fő szervező Szabó Gál András (alias Villám Géza) a helyi fegyveres erők képviselője, valamint a turizmus önjelölt muftija figyelmeztetett mindenkit az úton várható nehézségekről, valamint a kölcsönös baráti stb.-ről is esett pár szó.

Több versenyző is átnyergelt a túra útvonalra, mivel a speciál szakaszokat már csak a különlegesen felkészített terepjárók tudják leküzdeni, a pontversenyben már kialakult a behozhatatlan hátrányuk. A játék örömét, ami a verseny eredeti célja volt pedig teljesen elrontották a feladatokat megrongáló versenyzők.

A holnapi napon kezdődik meg Mauritánia déli településein az adományok kiosztása, az ózdi csapat és a Kuzin team első megállóként egy iskolát tervez felkeresni, ahova több csomag füzetet, írószert és egyéb ajándékokat hoztak. Ezzel végre elkezd csökkenni a terhelés a kocsiban.

A bejegyzés trackback címe:

https://austin.blog.hu/api/trackback/id/tr1906788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása