Budapest-Bamako 2010

Austinnal Bamakoba
Blog
Rólunk
Adományok
Kivánságlista
Szponzorok
Segítőink

A Bamako-Ózd Intercontinental Express-ből ma ismét Dobos Attila jelentkezett be, ezúttal már Ausztriából. A tegnapi napon Brescia környékén találtak maguknak szállást, ahol az utóbbi pár nap maratoni távjait végre kialudhatták.

Tarvisioban szakadt a hó és legalább 40 centis hófalak között lavíroztak. Szerencsére minden út járható és nem kellett elővenniük a hóláncot. Már két napja szakad az eső, de ez nem zavarja őket túlságosan. Jobban leköti a figyelmüket az, hogy autó fűtése nem kimondottan jól üzemel, emiatt az utastérben 14 fokot mérnek.

A hívás alatt a GPS még 750 km-t jelzett Ózdig, tehát délután hat körül fognak áthaladni Budapesten.

A Kuzin Team-től tudom, hogy a Vörös Csepel tegnap még Dakhla környékéről jelentkezett, ahol azon tanakodtak merre tudnak kompolni. Feltételezem azóta már ők is narancsot szüretelnek a Spanyoloknál.

Címkék: hírek túra bamako2009

A bejegyzés trackback címe:

https://austin.blog.hu/api/trackback/id/tr76926174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása