Budapest-Bamako 2010

Austinnal Bamakoba
Blog
Rólunk
Adományok
Kivánságlista
Szponzorok
Segítőink

Komoly probléma adódott a segélyszállítmány marokkói beléptetése során.

A kamiont, ami a közel 50.000.00 forint értékű segélyszállítmányt szállítja, a marokkói határőrség feltartóztatta. Megítélésük szerint a 24 tonna adomány túl nagy értéket képvisel és senki nem vállalja a felelőséget az országon áthaladásért. A napokban a vámterületen két kamiont is kifosztottak, így minden ott eltöltött óra komoly aggodalomra ad okot.

Több magánszemély és a Külügyminisztérium marokkói külképviseletének közbenjárására sem sikerült még rendezni a helyzetet. Sajnos a régióban eddig bevált kenőpénzt is visszautasították a vámosok, pedig erre még soha nem volt példa. Felvetődött az is, hogy az adomány egy részét Marokkóban ajánlják fel, de ez a megoldás sem hozott sikert.

A késlekedés miatt a szállítmánynak már vajmi kevés esélye van arra, hogy a tempót tartva beérjék a futamot. Így az adományok kiosztása során pont az adományozók nem lehetnek jelen.

Igyekszem követni az eseményeket és beszámolni a legfrissebb fejleményekről!

Címkék: hírek bamako2009

A bejegyzés trackback címe:

https://austin.blog.hu/api/trackback/id/tr94897144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása