Budapest-Bamako 2010

Austinnal Bamakoba
Blog
Rólunk
Adományok
Kivánságlista
Szponzorok
Segítőink

Ma már a műholdas telefonról jelentkezett be Borbás Péter.

Tegnap Nyugat-Szahara átszelése után a Marokko-Mauritán határon kis konvojban keltek át a kocsik. A határátkelő megtalálása és az átkelés elég trükkösre sikerült. A két ország között teljesen járhatatlannak tűnő senkiföldjén kerestek utat maguknak. Ha kaland akkor legyen kaland alapon nem béreltek maguknak guide-ot, de így is sikeresen átkeltek.

A tegnapi napon egy arab mutogatta nekik a Redworks csapat útleveleit, hogy megtalálta és leadja a legközelebbi rendőrörsön. Sajnos nem sikerült meggyőzniük, hogy átadják majd ők, emiatt a Redworks egy kicsit parázhatott. Szerencsére több telefonálgatás és levélváltás után sikerült a helyzetet megoldani!

Egy kocsi eltévedt a határ és a táborhely között, akiért a H1 ment vissza. A Vörös Csepel nehezen talált a határhoz, így már csak sötétedés után ért a táborhelyre, ahol ismét együtt volt a túra és a versenymezőny.

A 333-as motoros lemaradt a többiektől, jelezte, hogy a motorja elromlott, de a helyi szerelők megoldották a problémát. Elindult utánuk, de a legfrissebb híreik szerint a GPS is tönkrement időközben, csak remélni tudják, hogy az utat követve utoléri őket.

A táborban Idomu, a helyi turisztikai miniszter fogadta a mezőnyt, biztosította őket országa vendégszeretetéről, minden segítséget megígért a futam számára. Felhívta azonban a figyelmüket, hogy lehetőleg ne térjenek le a kijelölt útvonalról. Este Doki átkötözött egy kézsérülést, de komolyabb problémával nem találkoztak.

Hajnalban az imám ébresztette őket, gyorsan felcihelődtek és elindultak a ma esti B2 Beach party helyszíne felé. Most már igazi homoksivatagban haladnak, az ebédjük közben végig csikorgott a foguk alatt a homok.

Ma este reméljük még a dagály előtt odaérnek a B2 Beach-re, és az egyedülálló B2 partyn részt vehetnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://austin.blog.hu/api/trackback/id/tr1901298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása