Budapest-Bamako 2010

Austinnal Bamakoba
Blog
Rólunk
Adományok
Kivánságlista
Szponzorok
Segítőink

6. napi merítés

 2009.01.23. 09:14

assi, Jan 22, 2009 09:01pm

RAID ADVENTURE TEAM
Szasztok, egész jól megyünk, de idén tényleg brutális a verseny. Az etapokra előírt időket lehetetlen betartani, naponta kb.20 feladatunk van. A 4.nap után a 6.helyen vagyunk. Danka sérülése miatt lazítani kellett a tempón. De még semmi nincs veszve. Ma jól teljesítettünk.
Juraj Ulrich

Eviii21, Jan 23, 2009 07:31am

Az 55-ös Tik-Tak Team tegnap sikeresen beért az esti célba, jelenleg a 20. helyen állnak. Együtt mennek 3 másik csapattal: 38 (Alfa hím team), 58 (Mig Team) és a 71-es (Bama Co.) csapattal. Mindenki jól van.

Rolli, Jan 23, 2009 07:48am

Reggelt Hölgyek,urak......kitekintünk.

-A Bud Spencer Bamako Team tegnap délután TanTan-ban volt és hál isten megtalálták a bikini Teamet....:)Azt irják,az igazi Afrikát már megérezték az Atlaszon átkelve,de minden oké velük.Este Star Wars partyra mentek õk is.....üzenem nekik,kérjenek Chuwbakkatól oltási könyvet mielött jattolnának...:)

-Az Alfa Hím Team nyomja a gázt a kicsit meggyengült géppel,de én nagyon szurkolok nekik.Megpróbálták megnézetni a gépet,de nem volt hozzá alkatrész,igy nem kerültek 400 kilométert mennek tovább.Az elsõ hajtás teljesen elszállt,szurkoljunk nekik a homokban.Már eltervezték jövõre is mennek,de akkor motorral.Lassan nem lesznek elérhetõek irja Bartal Attila csapatfõnök,mert a Sahara déli része következik.Thurayan biztassátok ti is õket!

-A Beer Team elõzõ este éjfélkor beért Foum Zgid-be.Elég keménynek találták a kõsivatagot.Fél tizkor már az esti szálláshelyükön  Assa városában voltak.DB Team-rõl nem sok információ van, jól vannak, szorgalmasan gyûjtik a pontokat. Jó hír azonban, hogy az ötödik helyen állnak!!!

-A LusteeNet BamakoTeam élvezte a tegnapi napot,az 5.elõkelõ helyen állnak.

-A Szászvári Rally Team tegnap forgatott egy kicsit Villám Gézáékkal,majd õk is Assa felé vették az irányt.

- A Roppant Team szintén nagyon élvezi Afrikát az autóval minden rendben tudtuk meg.

-A Hetes Busz a Tatooine-on bulizott,a hangulat kiváló,a kuplunk a gépben adott éjszaka egy pár fura hangot,de semmi komoly.Szép volt!

-Nem sokkal Forum Zgid elõtt a Sivatagi Cápák (41) defekt miatt kiállt a sorból majd kerékcsere után csatlakozott a többiekhez a fallal körülvett parkolóban.

-A NEWCASTLE 2B2B angol csapat Land Roverének a hátsó futómûve elfáradt és levált.

-A PrimaCo Team (49) rádiójával pedig továbbra is gond van, nincs bemérve, így adni tudnak, venni nem.

-Az INFO-FRAME harmadik napja sátrazik,de nagyon jó a hangulatuk,szintén Este már Assában voltak a Tûzgolyóval.

-A Polgárõrök végre behajóztak.Az elsõ napjukat töltötték Afrikában.Az MCG FILMS TEAM-el haladnak,akiknél néha elõforduló technikai hibák miatt,nem a saját választott tempójukban.Autópályán és fõutakon szöknek fel a mezõny után,kérdezem innen,hogy nem -e lenne inkább értelme a kijelölt útnak,de túra kategóriában.Autópálya itthon is van.Sajnálom õket a kocsi problémája miatt.Hajrá!


-A 100 fõs mezõnybõl már csak 59 csapat van versenyben.

tland, Jan 23, 2009 08:03am

Redworks 246 sokakkal együtt tegnap két órát töltött egy folyóban,aztán letáboroztak a GPS által jelzett útkeresztezõdésben,ahol keréknyomok sem voltak.Jól vannak ,élvezik Afrikát.


Desert Knights 04 a tegnapi napot egy óra alvás után jól teljesítette,és végre kiélvezhettte az autó rejtett technikai megoldásait pld.zuhany..:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://austin.blog.hu/api/trackback/id/tr29897113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása