Budapest-Bamako 2010

Austinnal Bamakoba
Blog
Rólunk
Adományok
Kivánságlista
Szponzorok
Segítőink

14. nap - Bamakoi érkezés

 2009.01.31. 12:02

A mai nap a hivatalos Bamakoi érkezés napja, persze mind a túrázók mind a versenyzők már a tegnapi napon elkezdtek befutni a városba, de a lemaradók lehet, hogy csak holnapra érnek oda. A Bamako tábla mellett már keményre taposták a földet, mivel minden csapat megáll mellette fényképezkedni. Közel 40 fok van, így végre senki sem fagyoskodik, mint az úton sokáig.

Az éjjel kaptam üzenetet a Kuzin Teamtől akik már felverték a sátrukat a kocsik között. Szergejből már lassan kiürülnek az adományok, így kényelmesebben el fognak férni a visszaúton. Ma nekiállnak a kocsi tüzetes átvizsgálásának és felkészítik a visszaútra.

Az Ózd-Bamako Express menetrendszerűen befutott az állomásra, a srácok a mai napon ejtőznek, leengedik a mozdonyból a fáradt gőzt, kipakolták a csomagokat, és ráálltak a vonatfordítóra. Nem sok idejük van, már várja őket itthon a munka, emiatt holnap már indul a Bamako-Ózd Nemzetközi Intercity járat, ami az Ózd-Bamako Express-hez hasonlóan, de gyorsabban és kevesebb megállással fog robogni hazafelé. A srácok kicsit fáradtak, de boldogok, hiszen volt részük kalandokban, mégis rendben elérték a céljukat. Most már viszont várja őket a család és a gyerekek.

A Bud Spencer Team már tegnap továbbadott a kocsiján, a Prompt Pharma, a MonoBau, a Pasák, a Hummeres csapattal együtt egy bamakoi hotelben várakoznak a többi befutóra.  A svéd bikiniválogatott busza lerobbant, emiatt csak három nap múlva érkeznek.

A Fjord-Riders norvég versenyzőcsapat is befutott Bamakoba, a Lada Niva aránylag jól viselkedett, de nehézségeik vannak az eladásával.

A fórum szerint a 327-es Watt Energy Team ( Semmi-Kis Tünde és Perepatics Richárd) éppségben megérkeztek Bamakoba! 

A verseny eredménye ismeretlen. Amennyire pontosan adták meg az első napokban a szervezők, az idő előrehaladtával annál ritkább híreket lehet róla kapni. Ha minden igaz ma lesz az eredményhírdetés, de azt, hogy arról mikor kapunk információt bizonytalan. Sebaj a részvételi díj a fontos!

A bejegyzés trackback címe:

https://austin.blog.hu/api/trackback/id/tr80913983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása