Budapest-Bamako 2010

Austinnal Bamakoba
Blog
Rólunk
Adományok
Kivánságlista
Szponzorok
Segítőink

8. nap merítés

 2009.01.25. 14:49

Ma nem vagyok a saját gépem közelében, így viszonylag rövid lesz az összegés

A legfontosabb, hogy az adományokat szállító Hercegh Specialtransport kamionja, rengeteg segítséggel és utánjárással átjutott a határon és azóta megállíthatatlanul száguld a mezőny után. Reggel 11-kor már Agadirtól 100km-e van a kocsi. Sajnos nincs kísérőautó, ami nélkül a Nyugat Szaharai szakaszra veszélyes elindulni. Nagyon aggódom miattuk, de bízom benne, hogy a legrosszabb szakaszon már túl vannak!

gojo, Jan 24, 2009 11:45pm

Ugy tunik hogy a mai nap sem telik el erdekes esemenyek nelkul. A versenykategoria resztvevoi, ma Dakhlaban, nyugatszahara "kozpontjaban" ejszakaznak, az etap vegen. Mivel ez egy kb. banan alaku felsziget, igy a felsziget es a kontinens kozott egy majdnem sik terulet helyezkedik el, ami dagalykor laguna, apalykor pedig osszekoti a felszigeetet a kontinensel. Ma delutan 8-10 csapat, ezen a lagunan probalt meg ejutni a  felszigere a kijelolt aszfaltut helyett, es elsulyedtek a felazott homokos lagunaban. A szervezok, most probalnak olyan megoldast talalni amivel az autok kimenthetok, mert ha jon a dagaly akkor veszelybe kerulhet az emberelet, a technika. Valoszinuleg teherautok segitsegere lesz szukseg hogy kimentsek a bajba jutott csapatokat. A dolgok allasarol, friss informaciokkal reggel szolgalhatunk.

gojo, Jan 25, 2009 11:29am

A tegnapi beragadt 8-10 auto az ejszaka es a reggel folyaman kiszabadult a laguna fogsagabol, koszonheto ez a DB Teamnek, es meg nehany csapatnak. A szervezok, es a versenyzok, most a Marokkoi Mauritan hataron allnak a delelotti turnusban, hogy kilephessenek marokkobol, es a taposoaknakkal beteritett senkifoldjen athaladva belepjenek mauritaniaba.

A Sportime csapata pedig halad Dakhla fele, hogy az idolegesen megjavitott autojukba, megfelelo megoldast tudjanak talalni ahoz hogy folytathassak a versenyt.

Evii21, Jan 25, 2009 12:47pm

Az 55-ös Tik-Tak Team, az 58-as Miq Team most mennek át a határon, együtt fognak tovább menni. A 82-es Dream Team is ott van valahol. A 71-es Bama Corporationnak valami széfbe beszorult az útlevele, gps-e, nem tudni hogy eltudtak e már indulni.

A bejegyzés trackback címe:

https://austin.blog.hu/api/trackback/id/tr100901307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása