Budapest-Bamako 2010

Austinnal Bamakoba
Blog
Rólunk
Adományok
Kivánságlista
Szponzorok
Segítőink

A Bud Spencer Bamako csapat honlapján az  a megdöbbentő hír szerepel, hogy maga az idős mester is részt fog venni a  futamon a kocsiban utazva.

Kíváncsi vagyok rá, hogy ez igaz-e, vagy csak egy kövér kacsa, ami szakállat növesztett. Emlékeim szerint Bud Spencer már nem örvend túl jó egészségi állapotnak, így egy ilyen futammal járó megterhelést nehezen bírná ki. Az viszont jól mutatna, és elképzelhetőnek is tartom, hogy a rajtnál tényleg ott tudna lenni.

Mindenesetre a matricázásukat már régóta irígyeltem, szerintem jól néz ki.

-- Frissítés --

A 4x4 magazinban is megjelent az információ. Úgy néz ki, hogy Bud Spencer 79 évesen! fog útra kelni.

A Bud Spencer-Terrence Hill magyarországi rajongói oldalon megjelent hír is ezt erősíti meg, de a kommentezők szkeptikusan fogadják a hírt.

Megkeresem a klubbot, hátha segítségükkel elérhető Terence Hill és rá lehet őket venni egy közös játékra!

A bejegyzés trackback címe:

https://austin.blog.hu/api/trackback/id/tr70846006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brutusbrutalis 2009.01.11. 09:08:07

Egyik klubtagunk volt nála tavasszal Rómában, és őszintén szólva nem tűnt túl fittnek. Nagyon örülnénk neki, ha tényleg jönne, de nem hisszük. Bővebben itt:
autogram.blog.hu/2008/10/29/talalkozas_bud_spencerrel_romaban
süti beállítások módosítása