Budapest-Bamako 2010

Austinnal Bamakoba
Blog
Rólunk
Adományok
Kivánságlista
Szponzorok
Segítőink

Mivel közeleg az indulás előtti kritikus időszak, gondoltam, hogy problémáinkat megpróbáljuk megosztani a hozzánk hasonló csapatokkal. Célunk főleg a többi induló megismerése, valamint ötletek, kapcsolatok megosztása, hogy nehogy olyan problémákba ütközzünk amiket mások már megoldottak.

Két nagyon kedves csapattal vettük fel a kapcsolatot.

The kaferkidz

The kaferkidz egy web designerekből álló csapat. Igen merész ötletnek tartjuk, hogy egy lepusztult 1956-os VW bogárral tervezik az utat. Ugyanekkor ők azt tartják merész ötletnek, hogy a hírhedten megbízhatatlan Montegoval vágunk neki az útnak.

A Budapest-Bamakot a korábbi évek angol résztvevőivel ellentétben komolyan gondolják, tehát a futamhoz nem Spanyolországban akarnak csatlakozni.

Nagyon kedvesen felajánlották segítségüket Monty alkatrészéhségének enyhítésében.

Blogjuk a következő címen érhető el: http://kaferkidz.wordpress.com/

Kuzin Team

A másik csapat akikkel felvettük a kapcsolatot a Kuzin Team. Nagyon kedvesen válaszoltak érdeklődő levelemre. Ők Szergejjel, egy piros Lada 2107 tervezik az indulást.

Nagyon szépen megoldották a kocsi becsövezését, valamint a megdöbbentő méretű tetődobozt is összehoztak a kocsira. Nagyon ötletesnek tartom a dobozba áramvonalasan illeszkedő fényszórókat. Elképzelhető, hogy az ötletet lenyúljuk.

Igen impresszív a kocsiba szerelt elektronika. Részemről már előre félek, hogy mi ezt hogy fogjuk megoldani.[/lang_hu]

Címkék: csapat

A bejegyzés trackback címe:

https://austin.blog.hu/api/trackback/id/tr56807550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása