Budapest-Bamako 2010

Austinnal Bamakoba
Blog
Rólunk
Adományok
Kivánságlista
Szponzorok
Segítőink

Együttműködési egyeztetések

 2008.09.15. 20:53

A múlt hét folyamán találkoztunk egy másik a verseny kategóriában induló csapattal. Egy jó hangulatú este során során egyeztettünk arról, hogy megpróbálunk együttműködni és egy csapatként közvetíteni a Budapest-Bamako túra és versenykategóriájáról. Mivel a két futam első alkalommal fog külön útvonalon haladni ahhoz, hogy egy média az összes helyszínen jelen lehessen szükség van arra, hogy mindkét kategóriában legyen olyan csapat aki szállítja neki az anyagot.

Jelenleg még vizsgáljuk, hogy mennyiben kell a csapatok egyéni imidzsét átalakítani, illetve hogy milyen módon tudjuk megoldani a közös fellépést. Ebbe új partnereket egy marketing céget, valamint egy reklámstúdiót is bevonunk, akik ezzel a támogatással járulnak hozzá céljaink eléréséhez.

Címkék: támogató

A bejegyzés trackback címe:

https://austin.blog.hu/api/trackback/id/tr77807554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása