Budapest-Bamako 2010

Austinnal Bamakoba
Blog
Rólunk
Adományok
Kivánságlista
Szponzorok
Segítőink

Óda Montyhoz

 2008.03.27. 08:13

Uborkaszezon. Az idő vacak. Munka talán túl sok is. És amúgy sem tudnánk kimozdulni az autóval, amíg az atiratás be nem fejeződik. Fáj a szivem, hogy Bázakerettyét ki kell hagyni. De ha már így alakult álljon itt egy rövid kis történet a csapat harmadik, szó szerint oszlopos tagjáról. Új szerelmünkről Montyról.

Az angulul jól beszélők szinte mindent elolvashatnak a Wikipedia - Austin Montego vagy a Maestro & Montego Owners Club Online - Montego oldalán, amihez én most hirtelen nem is tennék hozzá semmit. Rövdszériás autó volt, és ami a Rover sikeres együttmüködésének köszönhetően villámgyorsan tünt el a palettáról. A piacra dobott modelleknek csak egy relative kis szériáját követte pozitív piaci visszajelzést, mégis minden részlehajlás nélkül is azt kell, hogy monjdam marha jó kis autó ez még húsz év mulva is. Ma már persze sok radikális nincs benne, de öszintén nem hiszem hogy bármelyik jelenlegi autónk akár fele ilyen jó állapotban lesz 20 év mulva. Ja, és valami számomra hihetetlen oknál fogva ez egy hat üléséses autó. Akik esetleg nem ismerik, azoknak kellemes találgatást kivánok valyon hol lehet benne az 5-ik és hatodik ülés.

Ja, és így nézett ki fénykorában. (A fotó a Maestro & Montego Owners Club Online oldaláról származik)

Austin Montego 1.6 L

Címkék: monty montego

A bejegyzés trackback címe:

https://austin.blog.hu/api/trackback/id/tr9807530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása