Budapest-Bamako 2010

Austinnal Bamakoba
Blog
Rólunk
Adományok
Kivánságlista
Szponzorok
Segítőink

A hét eseményei

 2008.03.26. 23:09

A 2009-es Budapest-Bamako szervezői bejelentették, hogy az általuk megígért és a részvételi díjba beleszámolt öt csillagos szállások mégsem fognak minket Bamakoban várni. Ezt azzal indokolták, hogy a 2008-as futam résztvevői egymás elől foglalták el a szobákat, illetve kenőpénzzel eloroztak szobafoglalásokat.  A befizetett pénz egy részét sem fizetik vissza, gyakorlatilag azt a két lehetőséget ajánlották fel, hogy elfogadjuk a megváltoztatott feltételeket, vagy visszalépünk a futamtól. Ez igen rossz érzéseket kelt bennem a futammal és a szervezőkkel kapcsolatban.

Sajnos nem fogunk tudni részt venni a Budapest-Bázakerettye előfutamon. Zénónak várhatóan későig kell dolgoznia, nekem pedig családi programom van másnap. Mivel az egész arról szól hogy éjszaka egy távoli ismeretlen helyre kell elnavigálni, úgy, hogy az Austint még nem használhatjuk forgalomban, valamint ezért még fizetni is kéne inkább lemondjuk az egészet.

A jó hír, hogy végre sikerült azzal beszélnünk, aki a kocsit youngtimerré tudja minősíteni, valamint már elkezdtük a papírmunkát is. Remélem ezen a héten tényleg sikerülni fog ennek a tető alá hozása, és elkezdhetem a biztosítás intézését is.

A bejegyzés trackback címe:

https://austin.blog.hu/api/trackback/id/tr27806839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása