Budapest-Bamako 2010

Austinnal Bamakoba
Blog
Rólunk
Adományok
Kivánságlista
Szponzorok
Segítőink

5. nap Versenyzők Forum Zgid-ben

 2009.01.22. 13:16

A Para Normal Team blogja alapján a versenyzők a szervezők nyomatékos figyelmeztetésének ellenére éjszaka vágtak neki a Zagora-Foum Zgid közötti  410 km szakasznak. Ennek az útvonalnak a jelentős része földút ami kb. annak felel meg, mint amikor itthon az ember a friss szántáson vág keresztül, keresztben, döcög, néha süpped, és nagyon nehezen követhető. A pár fős konvoj szépen tíz kocsira duzzadt, majd elhúzott mellettük a Hummer csapat az öt hatalmas tankkal.

Nem sokkal Forum Zgid előtt a Sivatagi Cápák (41) defekt miatt kiállt a sorból majd kerékcsere után csatlakozott a többiekhez a fallal körülvett parkolóban.

A 100 fős mezőnyből már csak 59 csapat van versenyben. A 99-es rajtszámú angol csapat Land Roverének a hátsó futóműve elfáradt és levált.

A beszámoló szerint a szervezőkkel kicsit nehezen sikerült a fair-play pontokat elszámolni, de ha minden igaz sikerült megegyezésre jutni.

A bejegyzés trackback címe:

https://austin.blog.hu/api/trackback/id/tr27895419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása