Budapest-Bamako 2010

Austinnal Bamakoba
Blog
Rólunk
Adományok
Kivánságlista
Szponzorok
Segítőink

Könnyebb balesetek az Atlaszon

 2009.01.21. 11:57

A Para Normal Team (52) jelentése szerint két baleset is kísérte az Atlasz átszelését.

Nadorból a következő konvoj kelt útra:

  • Para Normal Team (52) - Lezuziusz
  • Alisca-Color Team (15) - Skoda Octavia 4x4
  • PrimaCo (49) - Nissan Navara

Elsőként a Para Normal hajtott át egy szöges útakadályon, ami egy falu békéjét volt hivatott szolgálni, egy stoptábla figyelmen kívül hagyása miatt. A két másik csapat hősiesen segítséget nyújtott ahelyett, hogy otthagyta volna őket az árokban. A kár két gumi, amit visznek magukkal, hátha még javítható. Fel a vidám Marokkóba, ott jó biznisz gumisnak lenni!

A későbbiekben azonban a PrimaCo (49) - Nissan Navaráját egy "kisebb" baleset érte. Egy 20m széles folyón átkelés során a gázló közepén beléjük rohant egy helyi, túristákat szállító Defender. Személyi sérülés nem történt. Az Alisca-Color Team továbbhajtott, hogy az etapját teljesíteni tudja és a szervezőket értesíthesse. A másik autó sofőrjét elráncigálták a rendőrségre, ahol a rendőr csupán "pingvinezett", hogy nem halt meg senki akkor mit csináljon? A Navarra komoly sérüléseket szenvedett, a lökhárító megszűnt, a hátsó alváznyúlvány felgyűrődött, a becsült kár kb. 300.000 forint, amit igen nehéz lesz a biztosítótól kicsikarni. (NB. én örülnék, ha ennyit érne Monty :)) Mivel a helyzet rendezésében nem tudtak már több segítséget nyújtani a Para Normal Team is folytatta az útját.

A bejegyzés trackback címe:

https://austin.blog.hu/api/trackback/id/tr57893183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása