Budapest-Bamako 2010

Austinnal Bamakoba
Blog
Rólunk
Adományok
Kivánságlista
Szponzorok
Segítőink

Monty első útja

 2008.09.02. 11:53

A tegnapi napon Monty felcuccolt egy Avia platójára és ideiglenesen elköltözött az udvarunkból. A lemerült akkumulátorának részleges feltöltése után két másodperc után beröffent a motorja, ami a közel négy hónapnyi állás után szép dolog tőle. A platóra teljesen önállóan gurult fel.

Első útja Egerbe vezet, ahol egy karosszériás elvállalta a rozsdás részek kijavítását. Elvileg 10-e körül tud nekilátni a javításoknak. Szintén Egerben találtunk egy szerelőt, aki a futóművel, fékkel és motorral kapcsolatos beállításokat el tudja végezni.

Célunk az, hogy ott lehessünk a Lengyelországi terepvezetési tanfolyamon, így csupán egy hónapunk van arra, hogy a kocsi járóképes legyen és kerüljön rá vizsga is.

A bejegyzés trackback címe:

https://austin.blog.hu/api/trackback/id/tr84807545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása