Budapest-Bamako 2010

Austinnal Bamakoba
Blog
Rólunk
Adományok
Kivánságlista
Szponzorok
Segítőink

Első műtét

 2008.01.26. 22:34

Az autó alatti állapotokat felmérni, valamint a kipufogórendszer állagának felmérése céljából ráálltunk az aknára az Austinnal. Rutinosan egy pillanat alatt felmértük, hogy melyik része is fújhat ki a kipufogónak. A kipufogó megereszkedett, amiatt az első dob előtt a cső egyszerűen kidolgozta magát a csatlakozóból.

KÉPEK A BAMAKO.SECUREWEB.HU

Első gondolatunk az volt, hogy a megoldás a kipufogódob rögzítése, a cső visszatuszkolása és tömítése lesz, hiszen látszólag komolyabb folytonossági hiány nem mutatkozott a csövön. Sajnos azonban a tüzetesebb vizsgálat kiderítette, hogy a mozgó cső miatt a dobról teljesen levált az ajak. Ezután megpróbáltuk eltávolítani a kritikus csőszakaszt, ami során az maradandó változást szenvedett, a dob felőli oldalon sajnos az átrozsdásodott vége darabokban jött le.

Így nem marad más megoldás, kénytelenek leszünk ezt a szakaszt cserélni, új ajkat hegeszteni a dobra, valamint a kipufogó felfüggesztését megoldani úgy, hogy az ne lógjon, de rugalmasan mozoghasson. Ez utóbbira jó esélyét látom annak, hogy felhasználunk pár kempingszék rugót.

A bejegyzés trackback címe:

https://austin.blog.hu/api/trackback/id/tr67806748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása