Budapest-Bamako 2010

Austinnal Bamakoba
Blog
Rólunk
Adományok
Kivánságlista
Szponzorok
Segítőink

Autóvásárlás

 2008.01.19. 21:54

Bár ilyen szép lenne…Nekiszaladtunk a hirdetéseknek igyekezve a pénztárcánkhoz leginkább illő autócsodát kiválasztani. A választásunk egy Austin Montego 2.0-ra esett, amely az árához képest viszonylag jó állapotúnak tűnt. A tulajdonosa nem kertelt elmondta, hogy jelenleg milyen problémái vannak az autónak. Szerencsére sok fődarabot tud adni hozzá ami viszont a későbbiekben jól jöhet, akár beépítésre, akár a Montego Fanatikusok klubján belül cserére kerül sor.

Kicsit aggasztó, hogy a kipufogó az ajtók és a küszöbök elég romos állapotban vannak, de a motortér rendezett, majdnem az összes elektronika jól működik. A hátsó ablaktörlő motorja beállt (valószínűleg koszos) a jobb oldali automata ablak nem megy (elvileg csak a kapcsoló rossz, de kapunk hozzá tekerőt)Természetesen van rajta vonóhorog, így az építkezésünkön be fog tudni segíteni egy kicsit amikor épp nem szereljük.

Kedden megyünk átvenni a romhalmazt. Előre élvezem az utat Biatorbágyról Zuglóba úgy, hogy a kocsi első lengéscsillapítói ki vannak fingva és meg lesz pakolva alkatrészekkel. Olyan lesz, mintha egy hajót vezetnék, vagy valami amcsi verdát.

A bejegyzés trackback címe:

https://austin.blog.hu/api/trackback/id/tr48806652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása