Budapest-Bamako 2010

Austinnal Bamakoba
Blog
Rólunk
Adományok
Kivánságlista
Szponzorok
Segítőink

12:30-kor sikerült beszélnem Dobos Attilával az Ózd-Bamako Expresszből. A Kuzin Teammel halandnak konvojban, CB-n tartják a kapcsolatot egymással. A beszélgetésünk alatt zárkóztak fel a Vörös Csepelhez.

A tegnapi napot Alicante-ben töltötték a tengerparti kilátást élvezve. Rövidujjú ingekben indultak neki a mai szakasznak, a reggeli 13 fokban. Andalúzia hegyei között az 1200-1300 m magas hágókon a hirtelen rájuk szakadt mínuszokban kezdtek hirtelen a kabátok után kotorászni.

A Kuzin Team Ladája Szergej folyamatosan küzd a légnyomással, hiszen a karburátor nem viseli jól a külső levegő nagy magasságkülönbség miatti a nyomásváltozásait. Ha jól értettem a srácoknak gyakran után kell állítani a karburátort, hogy jól haladhassanak. Még szerencse, hogy nem túl bonyolult a masina!

Attila szerint a Vörös Csepel CB rádiógondokkal küszködött, de kiderült, hogy csak más frekvencián vannak, azóta már sikerült egymással beszélniük.

A ma délutáni 17:00-ás kompra van helyük foglalva, de ígéretük szerint még megpróbálnak előtte jelentkezni.

Címkék: hírek túra bamako2009

A bejegyzés trackback címe:

https://austin.blog.hu/api/trackback/id/tr97890732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása