Budapest-Bamako 2010

Austinnal Bamakoba
Blog
Rólunk
Adományok
Kivánságlista
Szponzorok
Segítőink

Budapest-Bázakerettye előfutam

 2008.03.07. 22:59

Az út szervezői meghirdették, a Budapest-Bázakerettye előfutamot. Ezek az előfutamok arra szolgálnak, hogy a csapatok egy kicsit megismerkedjenek egymással, a felszerelésükkel, valamint más csapatokkal.

Kis gondban vagyunk ezzel kapcsolatban, mert a március vége igencsak közeleg és a kocsi papírjai nem valószínű, hogy rendeződnének addig. A kocsi motorjával, fékrendszerével nincs különösebb gond, amint tömítjük a kipufogót, a gyújtást viszonylag gyorsan be tudjuk állítani. Az átrozsdásodások javítása, és az első lengéscsillapító szinte biztosan nem fog addigra elkészülni. Éjszakai navigációról is van szó, amihez valami GPS-t még csak-csak tudnánk szerezni, de biztos nem olyant, mint amivel menni fogunk.

Legszívesebben motorral mennék, de az még igen hűvösnek ígérkezik, lévén tavaszi éjszakai erősen eröltetett menetről van szó, ráadásul addig még gyakorolni sincs túl sok időnk.

Legvalószínűbbnek az tűnik, hogy Zénóval úriasan városi autóval lecaplatunk és megnézzük magunknak a társaságot.

A bejegyzés trackback címe:

https://austin.blog.hu/api/trackback/id/tr40806817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása