Budapest-Bamako 2010

Austinnal Bamakoba
Blog
Rólunk
Adományok
Kivánságlista
Szponzorok
Segítőink

A legutóbbi műsorában Fábry Sándor bejelentette, hogy egy darabig kimarad a show, mivel részt vesz a Budapest-Bamako futamon. A hivatalos bejelentés a következő:

Az Esti Showder sztárja, Fábry Sándor mentőautóval indul a Szaharába. Õ lesz a mentő sofőrje. Az autó a rally végén egy szegény sorsú mauritán kisváros nemcsak első ambuláns kocsija, de egyetlen gépjárműve is lesz. Fábry is  megkapta már a kötelező oltásait és izgatottan várja a január 17-i rajtot. “Mentőautóval a Szaharában. Egy Rejtő Jenő könyv címe is lehetne ez. Utunkat Rejtő emlékének ajánljuk.” - nyilatkozta a showman. A Charity March nevű segélyszervezet és az Afrikai Magyar Egyesület által szervezett akcióban még három másik Mercedes M307-es mentőautót juttatnak el a térségbe önkéntes sofőrök és navigátorok, akik vállalják a nem mindennapi kaland megpróbáltatásait.

Sajnos ez a bejelentés még nem kapott túlzottan nagy médiavisszhangot, pedig igen komolyan tudná népszerűsíteni a futamot. Gondolom várnak egy kicsit, és az Újév után kezdik tolni a propagandát.

Kíváncsi leszek arra, hogy készül-e műsor az útból, vagy ezúttal komolyan gondolja a segítséget a kissé kopottas vezérceleb?

Mindenesetre sokatmondó, hogy Rejtő emlékére tervezi végrehajtani az utat, ő ugyanis soha sem jutott el az Afrikai kontinensre.

Címkék: sajtó celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://austin.blog.hu/api/trackback/id/tr22833494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása