Budapest-Bamako 2010

Austinnal Bamakoba
Blog
Rólunk
Adományok
Kivánságlista
Szponzorok
Segítőink

Nokia 810 tovàbbi tapasztalatok

 2008.08.03. 23:33

Ez a cikk a kis keziszamitogepen keszul,emiatt a tordelés és az ékezetek némi hiànyossàgot fognak mutatni. Ugy tunik, hogy az eszkoz egyaltalan nem a mi céljainknak lett kitalalva.

Meg csak parszor lett bekapcsolva miota nalam van, de eddig semmi komoly hasznat nem sikerult felfedeznem. A telep lassan toltodik fel, bar eleg hosszan birja felteve, hogy az ember nem akarja azokat az aprosagokat, mint a GPS és a WIFI hasznalni. Az adatbevitel qwerty billentyuzettel tortenik, ami leginkabb egy ZX81re hasonlit. Ez nem lenne akkora baj, mert korommel egesz jol lehet nyomkodni a gombokat. Normàl hasznàlat soràn, pl. Bongészés kozben amikor toll van az egyik kézben, viszont irto kenyelmetlen, hog alig lehet tollal lenyomni a gombocskakat, raadasul le-lecsuszik a gomb domboru felszinerol a tollhegy. Kinkeserves bepotyogni egy-egy webcimet.

A GPS hianyossagait mar mult alkalommal kifejtettem, a helyzet azota sem valtozott. Olyan, mint egy csoro drogos, orakig keresgel, mire szerez egy fixet,de azt meg gyorsan ellovi.

A terkepszoftvereken latszik legjobban a kis gep masik gyenge pontja, a proci ereje. A térképek zoomolasa forgatasa komolyan megterheli, sot meg is melegiti a procit. Feltételezem az akku rovasara.

A vékony kis adaptercsatlakozo a kosarban pihengetés soran meg tudott hajolni. Ahogy attol tartottam, ezt nem mindennapi igénybevételre tervezték.

Osszeségében nekem nagyon tetszik a koncepcioja, de még igen komolyan fejlodnie kell ahhoz, hogy a piacon komolyan lehessen venni ezeket a kutyuket, de akkor sem arra, amire mi terveztuk.

Probalunk inkabb szerezni, valami masszivabb laptopot bluetothos GPS-el.

Címkék: kütyü nokia gps

A bejegyzés trackback címe:

https://austin.blog.hu/api/trackback/id/tr32806883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása